Na Sabia Boulahrouz twijfelt nu ook vroegere hartsvriendin Touriya Haoud of Sylvie Meis in 2009 daadwerkelijk aan borstkanker leed. Ze noemt Sylvie berekenend en haar leven een leugen.

Jarenlang waren het ex-model en Sylvie beste vriendinnen. Totdat Sylvie, na de scheiding van Rafael van der Vaart, mannen begon te zien en alle dates uitlekten in de media. Sylvie beschuldigde Touriya haar privé-leven te lekken naar de pers.

Failliet

Het modebedrijf wat Touriya in Amsterdam had kreeg daardoor het een slechte naam, omdat ze onbetrouwbaar zou zijn, en ging failliet. Vervolgens liep ook het huwelijk met Hollywoodacteur Greg Vaughan in 2014 op de klippen.

Berekenend

Inmiddels heeft Touriya geen goed woord meer over voor Sylvie: “Alles wat ze doet, is berekenend. Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk en haar leven is een leugen”. Waarom Touriya er nu voor kiest met haar uitspraken te komen is niet duidelijk, misschien wil ze haar Duitse vriendin Sabia steunen die laatst in een Duitse tv-show zei over Sylvie: “Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.”

Geen medelijden

Afgelopen augustus schreef Sylvie nog een column waarin ze terugblikt op haar periode met borstkanker, en waarin ze schrijft dat ze nooit medelijden heeft willen krijgen: 'Ik wilde geen medelijden, het gaf me juist kracht om door te blijven werken – in het tweede seizoen van Das Supertalent met een pruik.' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: AD.nl | Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders