Na Sabia Boulahrouz twijfelt nu ook vroegere hartsvriendin Touriya Haoud of Sylvie Meis in 2009 daadwerkelijk aan borstkanker leed. Ze noemt Sylvie berekenend en haar leven een leugen.

Jarenlang waren het ex-model en Sylvie beste vriendinnen. Totdat Sylvie, na de scheiding van Rafael van der Vaart, mannen begon te zien en alle dates uitlekten in de media. Sylvie beschuldigde Touriya haar privé-leven te lekken naar de pers.

Article continues after the ad

Failliet

Het modebedrijf wat Touriya in Amsterdam had kreeg daardoor het een slechte naam, omdat ze onbetrouwbaar zou zijn, en ging failliet. Vervolgens liep ook het huwelijk met Hollywoodacteur Greg Vaughan in 2014 op de klippen.

Berekenend

Inmiddels heeft Touriya geen goed woord meer over voor Sylvie: “Alles wat ze doet, is berekenend. Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk en haar leven is een leugen”. Waarom Touriya er nu voor kiest met haar uitspraken te komen is niet duidelijk, misschien wil ze haar Duitse vriendin Sabia steunen die laatst in een Duitse tv-show zei over Sylvie: “Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.”

Geen medelijden

Afgelopen augustus schreef Sylvie nog een column waarin ze terugblikt op haar periode met borstkanker, en waarin ze schrijft dat ze nooit medelijden heeft willen krijgen: 'Ik wilde geen medelijden, het gaf me juist kracht om door te blijven werken – in het tweede seizoen van Das Supertalent met een pruik.' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: AD.nl | Beeld: Peter Smulders