Vier maanden geleden kondigde presentatrice Saar Koningsberger aan eindelijk zwanger te zijn. Na een traject van 2,5 jaar, met veel hobbels en eindeloos veel bezoeken aan het ziekenhuis, vertelde ze dat ze in verwachting is. En wat is ze prachtig zwanger...

Het is waarschijnlijk de laatste vakantie met z'n tweetjes voor Saar en haar vriend. De bestemming? Het zonnige Dubai, zodat ze het grijze weer in Nederland even kon ontvluchten. Daar liet ze mooie foto's van zichzelf maken, waarop te zien is dat ze inmiddels een flinke babybuik heeft gekregen.

Bekijk hier de foto's uit Dubai:
 

Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP