Deed Rogier vorige week in Story al een boekje open over zijn 'ruzie' met Frank, maar de relatiecrisis lijkt nog niet voorbij. Vanavond gaan ze op televisie in relatietherapie, maar Smit doet opnieuw opvallend uitspraken over zijn partner.

Rogier vindt namelijk dat Frank zich 'belangrijker voordoet dan hij is', zo vertelt hij aan de Telegraaf. Volgens hem komt Jansen ook maar 'uit een doodgewone familie uit Rotterdam.' Dat hij dus financieel afhankelijk zou zijn van zijn partner, is absoluut niet waar. 'Ik durf te zeggen dat ik het qua afkomst van Frank win.'

Opgelucht ademhalen

Vrienden van Frank zouden in ieder geval opgelucht ademhalen als hij breekt met Rogier. 'Elke dag dat gekibbel… geen enkel normaal mens houdt dat vol.' Sterker nog, een goede vriendin verklaart: 'Zonder hem zou hij (Rogier, red.) nu niet dat luxueuze zorgeloze leven kunnen leiden als hij nu doet.' Toch zouden de twee inmiddels vrede hebben gesloten, maar vooral door hun samenwerking op zakelijk gebied. 'Frank vindt het alleen vervelend om tegen RTL te zeggen dat de samenwerking moet stoppen.' Frank is niet blij dat Rogier deze uitspraken nog heeft gedaan, ondanks de afgesproken mediastop.

Verlaten

Vorige week kon Story onthullen dat Rogier tijdens zijn relatiecrisis met levenspartner zijn toevlucht zocht in het huis van Rachel Hazes, die hem liefdevol onderdak verschafte. Op die locatie stond hij alleen Story te woord over zijn perikelen met Frank. Inmiddels heeft Rogier het huis van Rachel Hazes verlaten en zijn heil elders gezocht. Rachel laat Story weten: ‘Rogier wilde, nadat hij bij mij thuis even tot rust gekomen was, graag weer een eigen plekje.’

Article continues after the ad

Vandaag zullen Frank en Rogier uitgebreid hun zegje over de gespannen situatie doen in het programma Rooijakkers over de vloer (RTL4). Dat gesprek is gevoerd in gezelschap van een relatietherapeut.

Bron: Superguide, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.