Gordon moet het in zijn zoektocht naar de ware doen zonder zijn broer Johny Heuckeroth. Johny zou een van de juryleden zijn in Gordon gaat trouwen, het tv-programma waarin de entertainer op zoek gaat naar een echtgenoot, maar is niet van de partij. Dat melden De Telegraaf en het AD.

Article continues after the ad

In de clinch

Gordon, die vaker in de clinch ligt met zijn familie, en Johny zouden geen ruzie hebben. “Door drukke werkzaamheden kon ik niet figureren in de jury”, zei Johny tegen het AD. Hij opende een paar maanden geleden een scooter- en fietsenwinkel in Laren. “Het ging erop lijken dat ikzelf mensen moest gaan inhuren om de winkel te runnen als ik bij de opnamen moest zijn en zelf nauwelijks een vergoeding kreeg”, vertelde hij De Telegraaf. “Dat geld heb ik eenvoudigweg niet.”

Vierde date

In zijn zoektocht naar de liefde wordt Gordon nu bijgestaan door Gerard Joling, goede vriendin Joyce Humblet en voormalig presentator en goede vriend Danny Rook. De eerste potentiële echtgenoten heeft de entertainer al ontmoet, via Facebook liet hij weten maandag de vierde date te hebben gehad. Met wie Gordon uiteindelijk op 22 november trouwt, is dit najaar te zien bij RTL.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)