Afgelopen zondag maakte champignonkweker Michelle in Boer zoekt Vrouw haar keuze en stuurde Ruud naar huis. Nu blijkt dat we geen medelijden met Ruud hoeven te hebben, want nog nooit kreeg een kandidaat zoveel brieven na een keuzemoment.

Meer dan honderd vrouwen probeerden na de uitzending van zondag met Ruud in contact te komen. In een reactie op de site van het programma zegt hij: 'Ik heb een deel via Boer zoekt Vrouw doorgestuurd gekregen, en daarnaast heel veel brieven en pakketjes in de bus gehad en berichten via Facebook ontvangen.' Ruud had niet verwacht dat hij zoveel berichten van vrouwen zou krijgen. 'Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!' Hij vindt het dan ook een enorm compliment dat hij zoveel brieven heeft gekregen en wil alle vrouwen die een brief hebben geschreven, bedanken.

Daten 


Ruud heeft nog niet alles kunnen lezen, maar heeft tussen de brieven die hij al wel gelezen heeft al een aantal leuke dames gezien. Hij weet nog niet hoe hij het precies aan gaat pakken, maar staat er wel voor open. Ruud heeft na het programma nog geen nieuwe liefde gevonden. 'Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk.