Met Karin aan zijn zijde lacht het leven Ruud Gullit weer toe. Aan Story vertelt de oud-voetballer over hun liefde en het feit dat ze binnenkort samenwonen met hun nieuwe gezin.

 

Lees ook: Ruud Gullit is blij dat hij in Nederland is geboren

 

Probleemkinderen

Dat het goed gaat tussen Ruuds zoon Maxim en Karins zoon Nigel is een last van zijn schouders. 'Dat is fijn, want anders was de relatie van Karin en mij heel anders geweest. Als je namelijk stress krijgt van je kinderen is je relatie niet leuk. Ik weet dat als geen ander en geloof me: dat is geen pretje.' Over de 26-jarige Quincy en Cheyenne van 23 wil Ruud namelijk niet meer praten. Hij kreeg hen met zijn Italiaanse ex Christina Pensa en nadat Ruud hun maandelijkse alimentatie afkapte - ze zouden oud genoeg moeten zijn om zichzelf te onderhouden - werd hij voor de rechter gesleept.

 

Gelukkig

Het feit dat alles Ruud en Karin voor de wind lijkt te gaan en dat ze nooit ruzie maken maakt hem gelukkig. 'Het gaat geweldig', zegt Ruud stralend. 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders