Ruud Gullit is er trots op dat hij in Nederland is geboren. "Ik zweer het. Het is het mooiste wat er is", zegt hij tegen Shownieuws. 

Lees ook: Carice van Houten biecht grootste verslaving op

Respect

De ex-voetballer is trots op zijn thuisland. "Ik ben blij dat we in Nederland alles kunnen en mogen. Dat moet ook zo blijven. Het is de reden dat mensen heel graag in ons land willen zijn. Maar we moeten blijven oppassen dat mensen respect blijven hebben voor waar Nederland voor staat."

Jammer

Ruud vindt het geweldig dat iedereen in Nederland komt en gaat, en dat dat allemaal mag. Hij vindt het jammer dat dit soms onder druk staat. "Dan moeten we harder optreden tegen mensen die geen respect hebben voor politie en politici. Dat moet wel anders," aldus de BN'er. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders