Olcay Gulsen en Ruud de Wild mogen afgelopen zomer dan misschien even uit elkaar zijn geweest, maar de twee hebben elkaar weer helemaal gevonden. De twee genieten momenteel van elkaar tijdens hun vakantie in Kaapstad. 

Nieuwe jaar

De twee vierden samen oud en nieuw in Kaapstad. Op Instagram deelt Ruud de Wild een video waarop te zien is hoe hij met zijn geliefde danst. "Eclectische -out of the box- dance moves met mijn liefste", schrijft hij bij de video. 

Article continues after the ad

Tijdelijke breuk Olcay en Ruud

Na een relatie van vier maanden maakten Olcay en Ruud in juni bekend er een punt achter te hebben gezet. Over de breuk heeft Olcay meerdere keren een boekje opengedaan. "Ruud en ik waren samen op vakantie in Kroatië toen ik te horen kreeg dat mijn eerste grote liefde was overleden, James Harris", vertelde ze eerder. "Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen."

Die relatiebreuk bleek tijdelijk te zijn; in september liet Olcay weten weer aan het daten te zijn met Ruud. Daarbij benadrukte ze wel dat ze het rustig aan zouden doen: "We overhaasten niks".

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.