Ruud de Wild was enorm gschrokken door de belangstelling voor zijn kortstondige relatie met Olcay Gulsen. "Ik ben al best een tijdje bekend, maar al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig", aldus de radio DJ in de Volkskrant. 

Het koppel ging in juni na vier maanden alweer uit elkaar. Dit kwam onder andere door het plotselinge overlijden van Olcays ex-vriend James. Hierdoor had de presentatrice tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. "We werden opgejaagd door de pers, kregen amper tijd samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen."

Article continues after the ad

Positief

Hoewel de twee uit elkaar zijn, is de dj nog steeds erg positief over zijn ex. Over de huidige stand van hun relatie wil hij echter niets kwijt. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden."

Eeuwige trouw

Ruud vertelt daarnaast dat Olcay het gevoel van 'voor elkaar gaan' bij hem heeft aangewakkerd. "Ik voelde me veilig bij haar. Het lijkt me te gek om een relatie te hebben voor altijd, waarin je elkaar trouw bent en je onvoorwaardelijk geeft."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Volkskrant.nl | Beeld: Peter Smulders