Radio-dj Ruud de Wild (49) is hevig verliefd op de elf jaar jongere Olcay Gulsen. ‘De hele wereld mag het weten,’ liet Ruud vorige week weten. Dat hij zich al veel langer bewust was van zijn gevoelens voor Olcay, vertelde hij er aansluitend eerlijk bij: sinds ze elkaar anderhalf jaar geleden ontmoetten, was hij betoverd door de beeldschone RTL Boulevard-ster.

Pikant genoeg hadden ze toen beiden nog een ander, respectievelijk Ilse Knijn en Frans Ghazi. Of hun relaties met die partners op de klippen liepen door de ontstane verliefdheid van Ruud is niet bekend.

Twijfels

Overigens laat Olcay zich opvallend genoeg gereserveerder uit over haar prille romance met Ruud. Twijfelt ze nog? Jagen Ruuds eerdere huwelijken met Tatum Dagelet en Aafke Burggraaf haar angst aan? Story kon ze afgelopen zondag in elk geval fotograferen – hun eerste foto’s samen. Nog een beetje onwennig liepen de twee door een winkelstraat, niet bepaald verliefd ogend en op enige afstand van elkaar. Maar even afwachten hoe dit zich ontwikkelt. Aan Ruud zal het in elk geval niet liggen.

Dit artikel komt uit Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Blendle

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders