Irene Moors heeft een contract getekend bij FoodFirst Network, het onlineplatform waar Rudolph van Veen gebruikers gezond leert koken. Dat heeft de tv-presentatrice dinsdag bekendgemaakt in het programma 6 Inside.

Het doel van het platform is 'Nederland een stukje gezonder maken', zegt Irene. Nederlanders worden daarbij geïnspireerd met 'prachtige en gezonde recepten'. Het platform richt zich niet alleen op voeding, het domein van Rudolph, maar ook op ontspanning, bewegen en slaap. En dat is waar Irene bij komt kijken. 'Ik zal ook af en toe koken, maar dat heb ik dan geleerd van Rudolph.'

Article continues after the ad

Grotere rol

Gezondheid begint een steeds grotere rol te spelen in het leven van Irene: 'Ik ben natuurlijk ietsje ouder, ik wil zo lang mogelijk vitaal oud worden.' En Rudolph wil naar eigen zeggen 'niet degene zijn die dit land vetmest'. Overigens worden er op het platform geen calorieën geteld. Volgens de website zijn de recepten zo gezond dat dat niet nodig is.

Voor het gebruik van FoodFirst Network moeten gebruikers betalen, maar daar tegenover staat dat het platform reclamevrij is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders