Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Mijn vader maakte in het weekend ’s avonds een bordje eten voor de kinderen, met rozijntjes, een stroopwafel, een koekje, gedroogd fruit, een mandarijntje en een dropje. Zo konden mijn moeder en hij uitslapen, en wij ontbijten.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Ik lust alles, behalve Doerian, een vrucht uit Indonesië. Alsof je aan een open riool likt. Ik ben een groot fan van satésaus; alles in combinatie met satésaus eet ik op.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Satésaus. Met rijst en wokgroenten heb je dan al snel een lekker gerecht. En ik heb altijd een zak tijgergarnalen in de vriezer.’

Dit artikel komt uit de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP