Het is inmiddels vier jaar geleden dat Ruben Nicolai zijn huwelijk met ex Laurien zag stranden. In de jaren na de breuk had Ruben nooit echt iets serieus, maar daar mag volgens de presentator nu wel verandering in komen. 

In de nieuwe editie van VROUW vertelt hij openhartig over zijn zoektocht naar de liefde. Want hoewel hij graag weer eens verliefd zou worden, is hij er wel stukken onzekerder over geworden. Zo zegt hij cynischer te zijn over relaties en zal hij de weg naar het altaar niet meer zo snel maken. "Het is ook niet zo dat ik niet meer in de liefde geloof, ik vind het na vier jaar single zijn gewoon lastig om me het voor te stellen."

Article continues after the ad

Drukke schema

Toch is een nieuwe vrouw aan zijn zijde meer dan welkom. Althans, als zij Rubens drukke schema enigszins kan accepteren. "Een nieuwe liefde zou de balans compleet verstoren. Ik ga niet zomaar minder werken en op mijn tijd met mijn dochters wil ik al helemaal niet inleveren. Maar als je echt verliefd bent, vind je daar natuurlijk wel iets op. Je kunt altijd nog minder slapen."

Romanticus

Mocht de presentator de vrouw van zijn dromen toch tegenkomen, dan staat haar in ieder geval wel een echte romanticus te wachten. "Ik heb niet voor niets een huis met een open haard: daar wil je eigenlijk niet in je eentje voor liggen. Dat moet je samen doen, op een kleedje." Nou, wij zouden het wel weten! 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders