Na zijn scheiding van Laurien, de moeder van zijn twee kinderen, heeft Ruben Nicolai nieuwe vrouwen zien komen en gaan. Inmiddels is de RTL-presentator ervan overtuigd dat hij zich vooralsnog niet wil binden aan één vrouw...

Ruben Nicolai (42) geniet al vijf jaar van zijn vrijgezellenstatus en is niet van plan die snel op te geven. Toch ligt de RTL-presentator niet altijd moederziel alleen in bed, want aan vrouwelijke aandacht heeft hij bepaald geen gebrek. Maar: ‘Het beleid is dat het niet uitmondt in verliefdheden. Dat mag niet van mezelf,’ aldus Ruben in Playboy. En dat, terwijl hij toch lange tijd dolgelukkig was in een vaste relatie met Laurien, met wie hij dochters Liv en Daantje heeft.

Uit elkaar

Het koppel ging in 2013 uit elkaar. Boze tongen beweerden dat Ruben een affaire had beleefd met Katja Schuurman, met wie hij destijds door heel Europa toerde voor het BNN-programma Ruben vs Katja. Maar zelf hebben Ruben en Katja nooit willen reageren op de verhalen dat er meer zou hebben gespeeld tussen hen dan een vriendschappelijk contact. ‘Ik praat nooit over mijn privéleven,’ liet Ruben aan Story weten. Niet lang na de breuk met Laurien dook al snel het gerucht op dat Ruben een romance zou beleven met Eva Jinek, wat door beide partijen werd ontkend. Later vertelde Ruben wél in Linda’s Zomerweek dat het jaar na zijn scheiding van Laurien verschrikkelijk was. ‘2014 was voor mij een rampjaar. Ik leefde ongezond en ik lette totaal niet op, ik blowde veel.'

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 06 ligt nu in de winkels. 


Beeld: ANP 

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP