Na zijn scheiding van Laurien, de moeder van zijn twee kinderen, heeft Ruben Nicolai nieuwe vrouwen zien komen en gaan. Inmiddels is de RTL-presentator ervan overtuigd dat hij zich vooralsnog niet wil binden aan één vrouw...

Ruben Nicolai (42) geniet al vijf jaar van zijn vrijgezellenstatus en is niet van plan die snel op te geven. Toch ligt de RTL-presentator niet altijd moederziel alleen in bed, want aan vrouwelijke aandacht heeft hij bepaald geen gebrek. Maar: ‘Het beleid is dat het niet uitmondt in verliefdheden. Dat mag niet van mezelf,’ aldus Ruben in Playboy. En dat, terwijl hij toch lange tijd dolgelukkig was in een vaste relatie met Laurien, met wie hij dochters Liv en Daantje heeft.

Uit elkaar

Het koppel ging in 2013 uit elkaar. Boze tongen beweerden dat Ruben een affaire had beleefd met Katja Schuurman, met wie hij destijds door heel Europa toerde voor het BNN-programma Ruben vs Katja. Maar zelf hebben Ruben en Katja nooit willen reageren op de verhalen dat er meer zou hebben gespeeld tussen hen dan een vriendschappelijk contact. ‘Ik praat nooit over mijn privéleven,’ liet Ruben aan Story weten. Niet lang na de breuk met Laurien dook al snel het gerucht op dat Ruben een romance zou beleven met Eva Jinek, wat door beide partijen werd ontkend. Later vertelde Ruben wél in Linda’s Zomerweek dat het jaar na zijn scheiding van Laurien verschrikkelijk was. ‘2014 was voor mij een rampjaar. Ik leefde ongezond en ik lette totaal niet op, ik blowde veel.'

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 06 ligt nu in de winkels. 

Beeld: ANP 

Nu de voorzieningenrechter zich over de relatie van Gordon met Kevin B. heeft uitgelaten, liggen tientallen intieme berichtjes van de twee mannen aan elkaar op straat. Enkele van de “duizenden WhatsApp-berichten” die Gordon en Kevin naar elkaar stuurden, zijn opgenomen in het geanonimiseerde vonnis.

Liefdd

“Schat geen woorden kunnen beschrijven welk gevoel ik in mijn lijf heb. En bij elke stap dienik zet denk ik aan jou en je geweldige persoon dienje geworden bent maar vooral voor mij die ene vent uit duizenden die het echt waard is om voor te gaan!”, luidt een van de berichtjes. Of: “Mocht je ooit mijn man willen worden dan beloof ik je zoveel vreugde. Maar vooral heel veel liefde!!!!! X”. “Jaaaaa. Ik wil. Whahahalia.”

Mooiste maanden

Ook langere berichten die Gordon en Kevin uitwisselden staan in het maandag gepubliceerde vonnis. Zo stonden de twee uitvoerig stil bij het feit dat ze een halfjaar samen waren. “Vandaag zijn we 6 maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beide denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed. Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben.”

Tranen

Daarnaast bespraken de twee hun seksleven, ruzies en toekomstplannen via WhatsApp. Op basis van de vele berichten oordeelde de rechter dat er wel degelijk sprake was van een “affectieve en seksuele relatie”. Kevin B. mag dat dan ook niet langer ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen.

Intieme correspondentie

Tijdens de zitting, twee weken geleden, waarschuwde de voorzieningenrechter dat intieme correspondentie op straat kon komen te liggen. De mannen schrokken van die opmerking, Gordon vocht tegen zijn tranen. Desondanks kwamen de entertainer en arts in opleiding er onderling niet uit en vroegen ze de rechter uitspraak te doen.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Patty Brard voert een strijd tegen de kilo’s. De 62-jarige presentatrice heeft al veel geprobeerd om van haar overgewicht af te komen, maar nooit met het gewenste succes. Ze geeft echter niet op en heeft er dit keer – dankzij een gastric bypass – het volste vertrouwen in.

En terecht, want het gaat de goede kant op met Patty’s afvalrace. Iedere ochtend stapt ze op de weegschaal, wat haar hartstikke blij maakt. Want: haar gewicht blijft dalen. ‘Kijken of er nog wel wat van me overblijft’, grapt de presentatrice. Wel geeft ze toe dat de weegschaal bijna een obsessie aan het worden is, want ze slaat geen ochtend over zonder op het ding te staan, óók niet tijdens haar welverdiende vakantie.

Onverwachte bijwerkingen

Er zijn een paar bijwerkingen waar Patty mee te maken heeft gekregen sinds haar operatie waar ze niet op gerekend had. Zo is ze erg moe, krijgt ze hier en daar een pukkeltje en hebben haar darmen het er soms maar moeilijk mee. ‘Maar ja, ik moet gewoon de tijd nemen voor alles.’

 

Beeld: Edwin Smulders/LINDA.tv