Wat is je vroegste herinnering aan eten? 
‘Ik weet nog hoe mijn moeder vroeger op zon- en feestdagen iedereen met een grote lach aan tafel kreeg door ons vlees uit de oven en aardappelgratin voor te schotelen. Nu ik eraan denk, loopt het water me weer in de mond. Verder weet ik ook nog dat ik paprika niet lekker vond omdat mijn grote broer dat niet lekker vond. Maar eigenlijk vond ik het wel lekker.’

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Het gelukkigst word ik van een Italiaanse lunch. Met z’n allen aan een grote tafel in de zon en schalen pasta, liefst carbonara, stokbrood en witte wijn! Gelukkig word je daar helemaal niet dik van, haha! Eigenlijk vind ik alles lekker. Maar waar ik niet goed tegen kan, zijn noten en fruit in mijn eten. Ik heb nooit begrepen waarom.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Als ik onverwacht bezoek krijg, spring ik op mijn scooter en race naar de vishandel. Daar haal ik de lekkerste haringen, paling en kibbeling. Het bezoek is dan gegarandeerd tevreden!’

Dit artikel komt uit Story editie 19. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders