RTL heeft de LuckyTV-video van donderdagavond met daarin Bilal Wahib offline gehaald. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL na berichtgeving van RTL Boulevard. Bij veel twitteraars viel de video donderdagavond niet in de smaak.

In de LuckyTV, die altijd wordt uitgezonden na een uitzending van Beau of Jinek, is Wahib rappend te zien. Hij zingt daarin over zijn livestream met een minderjarige jongen op Instagram waarin hij de jongen vraagt tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. 'Laat je piemel zien. Ik zweer het, het was een grap, geen kinderporno', luidt een van de teksten. De satirische video's worden in elkaar gezet door Sander van de Pavert.

Article continues after the ad

Respectloos

Twitteraars noemen de video 'onsmakelijk', 'respectloos' en 'walgelijk'. Eigenlijk zou Wahib donderdagavond aanschuiven bij Beau aan tafel, maar hij zegde dat af omdat het slachtoffer en zijn familie daar om hadden gevraagd. Die wens respecteerde Wahib.

Veel spijt

Via zijn advocaat liet Wahib woensdag weten 'vreselijk veel spijt' van zijn 'onbezonnen, totaal misplaatste grap' te hebben. Diverse partijen trokken woensdag hun handen van Wahib af. Zo zette TopNotch, zijn platenlabel, alle activiteiten stil en haalde NPO Zapp hem van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde. Ook oude afleveringen van het programma zijn offline gehaald.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.