Hoewel Linda de Mol, haar partner Jeroen Rietbergen en vermeende minnares Renée Gunning altijd hebben ontkend dat er zich tussen de laatste twee een affaire zou hebben afgespeeld tijdens Jeroens relatie met Linda, is het pijnlijk voor de RTL4-ster dat haar eigen werkgever haar vermeende liefdesrivale een baan gaf...

Vijf jaar terug suggereerde een weekblad dat Linda de Mol bedrogen zou zijn door haar grote liefde Jeroen Rietbergen. De musicus zou een heimelijke affaire hebben beleefd met Renée Gunning, bekend van haar deelname aan de tv-soap Echte Gooische Meisjes, en in kleinere kring als stiefdochter van LUV’-zangeres Marga Scheide... die pikant genoeg zélf ooit een verhouding begon met John de Mol toen die nog getrouwd was met Willeke Alberti. Hoewel Jeroens vermeende overspel als feit gepresenteerd werd, ontkenden de betrokkenen het in alle toonaarden. De als seksverleidster opgevoerde Renée bracht zelfs een persbericht uit. ‘Ik voel me genoodzaakt op het artikel te reageren omdat het vol onwaarheden en feitelijke onjuistheden zit en ik het vreselijk vind wat er over mij en de vriend van Linda de Mol beweerd wordt. (...) Ik heb ook nooit met Jeroen Rietbergen een intieme relatie gehad. Hij heeft op mijn verzoek voor mij en mijn vriendin tickets voor een concert van Marco Borsato geregeld. Dat is de reden waarom ik in het bezit was van zijn telefoonnummer. Ik heb zelf ervaren hoe pijnlijk het is als je partner vreemdgaat. Alleen al hierom zou ik zelf nooit met iemand een affaire beginnen die een relatie heeft. Ik heb Jeroen Rietbergen vijf jaar geleden in de winkel van mijn moeder samen met Linda de Mol voor de eerste keer ontmoet. In de jaren daarna hebben wij nooit met elkaar afgesproken. We zijn elkaar spontaan tegengekomen in de winkel van mijn moeder of bijvoorbeeld op de hockeyclub. Ik heb nooit beweerd dat wij in het geheim afspraakjes maakten. Er hebben ook nooit geheime afspraakjes plaatsgevonden.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders