Nadat de bom barstte tussen Lil' Kleine en Anouk was het überhaupt de vraag of de twee nog samen in een studio gingen zitten. Dat blijkt wel het geval te zijn, maar toch gooit RTL het roer drastisch om voor de liveshows. 

We kunnen namelijk nog maar vier keer genieten van de zangkunsten van alle kandidaten. Is dit toch een manier om het contact tussen de twee coaches beperkt te houden? Hoe dan ook gaan de liveshows er wel iets anders uitzien dan het publiek gewend is.

Article continues after the ad

Publiek

Elke liveshow heeft namelijk een andere samenstelling. Aanstaande vrijdag zullen Lil' Kleine en Anouk aan zet zijn (dus toch). Na alle optredens mag zowel de coach áls het publiek één iemand uit elk team kiezen die doorgaat naar de volgende ronde. De overgebleven deelnemer moet helaas naar huis en voor hem of haar houdt het avontuur daar op.

Andere teams

Pas in de derde liveshows worden alle teams samengevoegd en nemen de kandidaten het tegen elkaar op in een battle. Via een loting zal bepaald worden wie tegen elkaar moeten strijden en nu krijgt het publiek thuis de volledige macht. De coach heeft geen zeggenschap meer, maar de kijkers bepalen wie door mag of niet. 

Ronnie Flex

Er is veel kritiek op Lil' Kleine als coach in The Voice of Holland. Niet zo gek ook dus dat toen Ronnie Flex zijn opwachting maakte als gastcoach vorige week, dit voelde als een open sollicitatie naar een plek in een van de stoelen. Toch zijn er nog geen verdere afspraken gemaakt, aldus de rapper. 'Vooralsnog speelt er niet iets omtrent The Voice of een andere talentshow maar ze mogen mij altijd vragen om weer een keer als gastcoach langs te komen. Was lit.'

Bron: Grazia | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.