Roy Donders vond het geweldig om mee te doen aan het SBS-programma Stelletje Pottenbakkers. Dat zei de stylist tijdens de perspresentatie van het nieuwe programma. 'Normaal doe ik niet mee aan zulke programma’s, maar ik zag er wel iets rustgevends in', vertelde hij.

Roy had ook wel het idee dat het pottenbakken bij hem paste. 'Ik kan heel creatief zijn', legde hij uit. 'En omdat ik normaal erg druk ben en altijd bezig, leek het me wel zen om mee te doen. Alleen maar bezig met kleien!'

Eierdopje

De bekende Nederlanders moesten allerlei opdrachten uitvoeren. Zo moesten ze volgens Roy een pot maken en een eierdopje. De resultaten worden door een jury beoordeeld en de minst goede pottenbakker moet het programma verlaten.

Patricia Paay

Kim-Lian van der Meij presenteert het programma dat vanaf zondag 4 maart op SBS6 is te zien. Naast Roy Donders doen ook Patricia Paay, Remy Bonjasky, Rob Geus, Shirma Rouse, Wolter Kroes, Robin Martens en Linda uit Utopia mee aan Stelletje Pottenbakkers.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.