Helaas is ook Roy Donders geveld door het coronavirus. De realityster moet thuis op de bank blijven liggen totdat het virus over is. Gelukkig kan hij zijn volgers geruststellen en meldt hij dat het gaat om een milde vorm. 

Roy Donders corona

'Op de bank t/m a.s. zondag want ik heb Corona ...,' schrijft ze zanger op Instagram bij een foto waarin hij onder een panterprint dekentje ligt. 'Gelukkig een milde vorm, veel hoofdpijn en spierpijn. Nu lekker uitzieken en zorgen dat ik niemand anders besmet.' Zijn trouwe volgers en fans hoeven zich geen zorgen te maken volgens Roy. 'Mijn klachten nemen gelukkig al af dus lieve volgers maak je niet druk om mij, het gaat goed 👍💪😉 💋💋.' Zijn volgers wensen de 'Stylist van het Zuiden' in ieder geval heel veel beterschap toe. 

Article continues after the ad

Lang Leven de Liefde

Begin 2020 was Roy Donders als eerste 'BN'er' te zien in het programma 'Lang Leven de Liefde' op SBS 6. Ex-vriend Marvin - waar Roy nog goed contact mee heeft - keurde dat gelijk af.  'Je zet jezelf dan toch in een soort etalage. Bovendien heeft zijn blind date zichzelf ook opgegeven via de tv, dan ben je in mijn ogen vooral dáármee bezig, in plaats van met de ware te vinden,' sneert hij. Wel heeft Marvin naar de uitzending gekeken. 'In Lang Leve De Liefde had hij het al gelijk over kinderen, met iemand die hij nét kent. Dat is toch raar. Wij hebben het er weleens over gehad, maar pas na drie jaar relatie. Toen ik het op tv zag, dacht ik: nou, jij bent lekker bezig, tijdens je eerste date al praten over een kinderwens. Dat is niet gezond.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.