Stylist Roy Donders weet wat hij volgende week met carnaval in ieder geval niét zal dragen. Boevenpakken en Hawaii-shirts kunnen volgens de Stylist van het Zuiden 'écht niet meer'. 'Het is een tijdje heel erg hot geweest, maar nu moet je er natuurlijk niet meer aan dénken om hierin rond te lopen', zegt Roy in een video bij Omroep Brabant.

Ook in patersjurken en paus-kazuifels loop je volgens de Tilburger dit jaar voor schut. Wat dan wél goed is? Roy wordt helemaal blij van het lakeienpak met al het goud en glitter. 'En dat mooie getailleerde vormpje in het jasje.' Hoe meer kleuren en printjes en glitter, hoe beter, is de boodschap.

Article continues after the ad

Vet eten

Wat ook mag is strak in pak, maar dan wel een pak waar friet, snoep of bier op staat. Want lekker en vet eten hoort ook bij carnaval. 'Iedere middag een lekkere puntzak friet, of een kroketje of een bitterballetje, anders trek je het niet.' Al met al vindt de stylist gewoon 'dat je ook met carnaval er goed uit moet zien'. Wat hij dit jaar zelf aantrekt is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders