Roxeanne Hazes doet geen moeite meer om het leven van haar broertje André bij te houden. "In het begin volgde ik alles. Maar wat heb ik eraan?", vraagt de zangeres zich af in de Volkskrant.

Neefje 

"Mensen vroegen me: maar mis je dat kind dan niet, je neefje? Nee, want ik heb hem nooit gezien", zegt Roxeanne resoluut. "Ik vind het jammer, dat wel. Voor mij helpt het dat ik nu zo gelukkig ben met Erik. De slechte dingen komen niet meer in mijn auraatje."

Loslaten

Roxeanne en André praten al lange tijd niet meer met elkaar. De twee hebben naar eigen zeggen geen ruzie maar tot een verzoening is het nog niet gekomen. "Ik heb hem moeten loslaten, het allermoeilijkste wat er bestaat. Ik ben er niet meer elke dag verdrietig over, want dat heeft geen zin. Hij en zijn gezin willen geen contact. Denk ik."

Geen gehoor

De zangeres hield André tot dusver nog wel op de hoogte van de gebeurtenissen binnen de familie. "Ik heb ze altijd op de hoogte proberen te houden, van het aanzoek, van het feit dat het met mama niet goed ging. Ik heb het hem laten weten, maar kreeg geen antwoord", aldus Roxeanne. "Mama heeft een paar keer geprobeerd te bellen, maar hij hing op. Ik ga me niet meer gek laten maken, ook niet door mijn broertje."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders