Roxeanne Hazes en haar vriend Erik hebben nog geen officiële datum vastgesteld voor hun huwelijk. Wel heeft de zangeres er al een paar ideeën over.

Speciaal

Ik vind het sowieso wel heel erg mooi om het volgend jaar te doen, want er gaat veel tijd in zitten, en op een dag die speciaal is voor mij", vertelde Roxeanne donderdag in de show van Lars Boele op 100% NL. "Bijvoorbeeld op de verjaardag van mijn vader, op 30 juni."

Gemis

De dochter van André Hazes vindt het lastig om in het huwelijksbootje te stappen vanwege de afwezigheid van haar vader. "Ik heb altijd gezegd: ik wil niet trouwen", aldus Roxeanne. "Ik vind het moeilijk dat ik niet weggegeven kan worden. Daarom vind ik het mooi dat ik mijn vader er op zo'n manier bij kan betrekken."

Zwanger

Roxeanne ontkende verder in de show dat ze zwanger is. "Een kind is van harte welkom maar wanneer dat dan is... Ik heb geen idee. Maar ik ben niet zwanger!"

De 24-jarige Roxeanne werd eerder dit jaar ten huwelijk gevraagd door Erik, die bij haar platenlabel werkt. De twee hebben sinds eind vorig jaar een relatie.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld en Tekst: ANP 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders