Roxeanne Hazes mag in haar handjes knijpen. Haar muziekcarrière loopt als een trein. Maar het meeste geluk haalt ze uit twee mensen: haar verloofde Erik Zwennes en hun zoontje Fender.

De zangeres beseft als geen ander hoe veel geluk ze heeft met haar gezin. 'I’m the luckiest bastard in the world,' schrijft ze bij een foto van de belangrijkste mannen in haar leven. Haar verloofde is het daar echter niet mee eens. 'Nee, dat zijn wij,' reageert Erik. 

Article continues after the ad

Bonnie en Clyde

De zangeres schreef onlangs een nummer voor haar grote liefde, genaamd Bonnie en Clyde. 'Voor mij gaat dit liedje over Erik en mij. Wij zeggen sowieso altijd ‘Bonnie en Clyde’ tegen elkaar.' Erik is trots op zijn geliefde. 'Hij kwam thuis van een studiodag en die vond het natuurlijk echt fantastisch om een liedje speciaal voor hem te horen.' De twee hebben een hoop meegemaakt samen. 'Maar wij zeggen altijd tegen elkaar: ‘Dat is de test van het leven en daar zijn we goed voor geslaagd.’ Bonnie en Clyde staat voor mij voor onvoorwaardelijke liefde tussen twee mensen. In dit geval tussen mij en mijn partner Erik', aldus de zangeres.

Aanzoek

Erik vroeg Roxeanne in de winter van 2017 ten huwelijk. Hun liefde werd vorig jaar juli bezegeld met een zoontje, Fender.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.