Het is feest in huize Zwennes-Hazes, want de kleine Fender mag vandaag alweer twee kaarsjes uitblazen! Roxeanne en Erik verrasten het jochie vanochtend met ballonnen en een gebakje, waarvan de zangeres de beelden op Instagram deelt.

In de video is te zien hoe de 27-jarige moeder haar zoontje meeneemt naar de versierde woonkamer, waar zijn vader staat te wachten. 'Onze Fennie is twee jaar!,' begint Roxeanne bij het filmpje. 'Waar is de tijd gebleven? Voor mijn gevoel was je gisteren nog een baby. Ik knipperde met mijn ogen en ineens was je twee. Mijn hartje, mijn alles, mijn favorietste persoontje op aarde. Papa en mama houden zielsveel van jou.'

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor de kersverse peuter en zijn ouders. 'Gefeliciteerd met leuke lieve mooie Fender!,' schrijft Chantal Janzen. Glennis Grace vult aan: 'Schatjes, gefeliciteerd met jullie mooiste.' Ook onder meer Kim Kötter, Samantha Steenwijk en Claudia de Breij laten verjaardagswensen achter voor de jarige job.

10 juli 2018

Fender Andrew Arnold Zwennes, zoals het jochie voluit heet, werd op 10 juli 2018 geboren. De zangeres kreeg haar zoontje met haar grote liefde én verloofde Erik Zwennes.

Article continues after the ad

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.