Een tijdje geleden gooide Roxeanne Hazes het roer om. Ze was haar overtollige kilo's zat en veranderde haar levensstijl. De zangeres is flink afgevallen en dat was gisteren goed te zien op de rode loper.

De Hazestelg woonde de première van de film Wat is dan Liefde, waar ze de titelsong voor heeft gezongen, met verloofde Erik Zwennes aan haar zijde. Ze zag er prachtig uit. Haar fans overladen haar met complimenten. 'Wauw wat zie je er goed uit Roxeanne,' merkt een fan op. 'Je bent prachtig, wat een metamorfose,' schrijft een andere fan.

Article continues after the ad

Zwangerschapskilo's

Roxeanne onthult in VIVA Mama een groot deel van haar leven te maken te hebben gehad met overgewicht. 'Al sinds ik me kan herinneren, was ik zwaarder dan mijn klasgenoten en daardoor ken ik ook bijna elk dieet,' schrijft ze. 'Goed of slecht, het werkt. Voor even, helaas.' Maar tijdens haar zwangerschap kon ze niet wachten tot ze een dikke buik kreeg, aldus de zangeres. 'Voor eventjes mocht ik, zonder veroordeeld te worden, dik zijn. Eten voor twee, zo’n zwangerschapsfabeltje, omarmde ik vol enthousiasme. Ik at letterlijk van alles de dubbele hoeveelheid en kwam tijdens mijn zwangerschap dertig kilo aan.'

Personal trainer

Voor de bevalling dacht ze haar oude figuur snel terug te krijgen. Dat viel vies tegen. Roxeanne heeft weinig discipline als het op gezond eten en sporten aankomt, en schakelde deze winter de hulp van een personal trainer in.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.