Duizenden fans kwamen vrijdagavond bijeen om het eerste concert van Holland Zingt Hazes bij te wonen. Het werd meteen een show om niet te vergeten. Zo zong André Hazes voor het eerst een duet met de hologram van zijn vader André Hazes Jr., die in 2004 overleed. Ook Roxeanne was van de partij en trok alle aandacht met haar (letterlijk) schitterende outfits.

Zo laat de zangeres haar verschillende looks zien op Instagram. Op de foto's zien we de 25-jarige Roxeanne niet alleen in een oogverblindende blazerjurk met pailletten, maar ook in een glinsterende jumpsuit én een fantastisch zeegroen pak.

Article continues after the ad

"Prachtig!"

De outfits staan haar stuk voor stuk prachtig, en haar looks blijven niet onopgemerkt. Zo zijn Roxeanne's fans helemaal weg van haar stralende looks en volgt de ene na de andere lovende reactie van haar ruim 191 duizend volgers. "Dit staat je prachtig!" en "Deze kleur staat je heel goed", lezen we onder andere onder de foto's. En eerlijk is eerlijk, daar zijn wij het zeker mee eens.

Bekijk hieronder Roxeanne's schitterende looks:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

Samen met onder andere Jamai Loman, Danny de Munk, Xander de Buisonjé en natuurlijk haar broer André zal Roxeanne nog te horen zijn tijdens het jaarlijkse Holland Zingt Hazes, dat nog op 16, 22 en 23 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram