Na een maandenlange break vanwege de coronacrisis, staat Roxeanne Hazes weer op het podium. Daar gooide ze hoge ogen. 

Niet alleen vanwege haar muzikale kwaliteiten, maar ook vanwege haar prachtige verschijning. De zangeres zou ontzettend zijn afgevallen, menen vele trouwe volgers. ‘Wat ben je knap’, klinkt het massaal. ‘Zo slank en knappie en alles staat je goed’, laat collega Glennis Grace weten.

Article continues after the ad

Zwangerschapskilo's

Eerder vertelde Roxeanne nog eerlijk dat ze in haar zwangerschap 30 kilo was aangekomen. ‘Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje weliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht.’ Bij een eenling komen de meeste vrouwen gemiddeld 11 tot 16 kilo aan in een zwangerschap.

Familieruzie

Na een jarenlange ruzie met haar jongere broer André, is het nu weer goed tussen de twee Hazes-telgen. Dat kwam mede door hun kinderen, André Junior en Fender. Ook haar schoonzus Monique speelt een rol in het goedmaken van de vete. Roxeanne: “Eigenlijk wilden we het door de kinderen. Die waren op een dag mee (naar Holland zingt Hazes, red.) en zochten elkaar op. We hadden echt zoiets van: kijk dit nou. Die moeten toch gewoon met elkaar kunnen spelen? Toen we weggingen, hebben we elkaar een knuffel gegeven en contact gehouden.”

Angstig door moederschap

In juli 2018 beviel Roxeanne van haar eerste kind. Ze is door het moederschap veranderd, zo laat ze weten in de podcast Podnataal. Zo durfde ze lange tijd niet naar buiten omdat ze te angstig was dat Fender iets zou gebeuren. ‘Ik zie ineens overal gevaren die ik daarvoor niet kende. Dat ik niet met mijn kind naar een grote stad durfde omdat ik bang ben voor een aanslag. Dat ik niet durf te vliegen met mijn kind omdat ik bang ben voor een ongeluk. Autorijden wordt ineens een hel.’ Gelukkig gaat het steeds beter met haar angst en geniet ze vol van het moeder zijn. ‘Maar de angst dat hem ooit iets overkomt, is heel heftig’.

Beeld: Peter Smulders | VIVA.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.