Het nieuws over de verloving van André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) sloeg in als een bom. Ook bij Roxeanne Hazes (27), die pas sinds een paar maanden goed contact heeft met het verloofde stel.

Ooit was Monique de reden dat Roxeanne haar broertje niet meer sprak. Maar het tij is intussen gekeerd. De schoonzussen hebben elkaar helemaal gevonden en Roxeanne is dan ook dolenthousiast dat André in het huwelijksbootje stapt met Monique. Op Instagram Stories zegt ze 'enorm trots' te zijn op het koppel.

Article continues after the ad

Prachtige afsluiting

In RTL Boulevard gaat ze nog uitgebreider in op het blijde nieuws. 'Ik ben zo ontzettend blij voor Dre en Monique, en natuurlijk voor kleine Dre,' aldus de zangeres. 'Ik ben echt trots op mijn broertje. Hij vond het zo spannend maar heeft het zo goed gedaan. Dit verdienen ze. Ik zie hoe goed ze het samen hebben. Voor mij is dit een prachtige afsluiting van een bijzonder jaar.'

Bruiloft in aantocht

André Hazes (26) maakte zaterdag bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique de vraag met een volmondige 'ja' had beantwoord sierde sociale media. 

Aanzoek

In eerste instantie werd Monique nietsvermoedend opgehaald door een vriendin om mee te gaan naar een gala voor haar werk. Een goede smoes, want zo zag Monique er helemaal mooi uit voor het huwelijksaanzoek. Ze arriveerde bij het Wereld Museum in Rotterdam waar het muisstil was. 'Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje.' Op de piano werd 'Time of my Life' gespeeld, een liedje dat sinds Monique klein is al hét trouwliedje voor haar was. 'Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking!' Dat ze nog een stukje naar haar geliefde toe moest wandelen, vond ze ontzettend spannend. 'Ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren. André had ruim van te voren een hele ‘riedel tekst’ ingestudeerd, maar Monique vertelt dat ze dat allemaal weer vergeten is. Tja, zo gaat dat in the heat of the moment. 'Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment', aldus Monique.

Hereniging 

Op social media was volop te zien dat André Hazes en zijn zus Roxeanne weer contact met elkaar hebben na jarenlang met elkaar in onmin te hebben geleefd – met de leuke foto’s die ze enthousiast plaatsten over hun verzoening maakten ze de buitenwereld klip en klaar duidelijk dat het weer helemaal goed gekomen is. Aan Story liet hun moeder Rachel duidelijk merken trots en geraakt te zijn dat haar twee kinderen hun ruzie hebben bijgelegd. Dat daarmee ook haar kleinzoontjes André (4) en Fender (2) eindelijk vriendjes kunnen worden en als neefjes met elkaar kunnen opgroeien, emotioneerde de weduwe van onze grootste volkszanger ook.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.