Nadat de zwangere Roxeanne Hazes een kiekje van zichzelf heeft geplaatst in lingerie, willen tientallen mensen weten waar ze haar ondergoed vandaan heeft. Tot ieders grote verbazing gaat het niet om een exclusief merk, maar is de lingerie te koop bij Zeeman!

Uitverkocht

De Hazes-telg heeft Zeeman een goede maandomzet bezorgd! Sinds de zangeres uit de doeken heeft gedaan dat ze haar ondergoed gewoon bij Zeeman shopt, is er een ware run ontstaan op de lingerie die ze draagt op de foto. Het slipje kost slechts €3,99. Binnen enkele uren waren de zwarte slipjes op de webshop van Zeeman uitverkocht. 

Als gegoten

"Als gegoten, alsof het leven al niet duur genoeg is. Enjoy, ladies...", laat de zwangere BN'er weten. Volgers zijn maar wat enthousiast. "En zo is het maar net! Je ziet er prachtig uit!" en "Wat ben jij toch een leuk mens…zo eerlijk en gewoon…En totaal geen kapsones…Geniet van je zwangerschap! Je ziet goed uit...".

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)