Roxeanne Hazes zit op een roze wolk door haar verloving met haar grote liefde Erik, maar gaat ook door een loodzware periode. Moeder Rachel is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Roxeanne reageert voor het eerst op het nieuws over haar moeder.

Article continues after the ad

Lees ook: Haalt Monique Westenberg hiermee keihard uit naar Rachel Hazes?

Trots

Vorige week werd bekend dat Rachel op dit moment in een ziekenhuis in Hilversum verblijft waar ze professionele hulp krijgt voor haar psychische problemen. Dochter Roxeanne is heel trots op haar moeder en de stap die ze heeft gezet. "Het gaat echt heel veel beter. Ik ben ontzettend trots op haar," zegt de zangeres in een vlog van goede vriend Fred van Leer. 

Emmer is vol

Volgens Roxeanne hebben Rachels psychische problemen te maken met de dingen die ze in haar leven heeft meegemaakt. "Het werd haar allemaal te veel. Het is een vrouw die heel veel heeft meegemaakt. Eigenlijk haar hele leven lang. En eens is de emmer vol.''

Knokken

De band tussen Rachel en Roxeanne is heel hecht. De verwachting is dat Rachel gewoon op de bruiloft aanwezig zal zijn. "M'n moeder zegt ook: 'ik zal alleen daarvoor al knokken, omdat ik met jou straks lekker de jurk uit wil gaan zoeken en de bruiloft wil gaan regelen'," aldus Roxeanne.

Beeld: Peter Smulders