Roxeanne Hazes zit op een roze wolk door haar verloving met haar grote liefde Erik, maar gaat ook door een loodzware periode. Moeder Rachel is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Roxeanne reageert voor het eerst op het nieuws over haar moeder.

Lees ook: Haalt Monique Westenberg hiermee keihard uit naar Rachel Hazes?

Trots

Vorige week werd bekend dat Rachel op dit moment in een ziekenhuis in Hilversum verblijft waar ze professionele hulp krijgt voor haar psychische problemen. Dochter Roxeanne is heel trots op haar moeder en de stap die ze heeft gezet. "Het gaat echt heel veel beter. Ik ben ontzettend trots op haar," zegt de zangeres in een vlog van goede vriend Fred van Leer. 

Emmer is vol

Volgens Roxeanne hebben Rachels psychische problemen te maken met de dingen die ze in haar leven heeft meegemaakt. "Het werd haar allemaal te veel. Het is een vrouw die heel veel heeft meegemaakt. Eigenlijk haar hele leven lang. En eens is de emmer vol.''

Knokken

De band tussen Rachel en Roxeanne is heel hecht. De verwachting is dat Rachel gewoon op de bruiloft aanwezig zal zijn. "M'n moeder zegt ook: 'ik zal alleen daarvoor al knokken, omdat ik met jou straks lekker de jurk uit wil gaan zoeken en de bruiloft wil gaan regelen'," aldus Roxeanne.

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders