Vandaag zou André Hazes 70 jaar worden. Natuurlijk staat dochter Roxeanne stil bij deze speciale dag. Op Instagram deelt de zangeres een jeugdfoto waarop ze samen met haar vader poseert. Daarbij feliciteert dochterlief haar vader met een aantal prachtige woorden. 

Roxeanne Hazes koestert herinneringen

'Ik koester de herinneringen. Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen', begint Roxeanne de post. 'Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn. Ik koester wie je op mijn pad stuurt. Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band. En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent.' Ze sluit de prachtige en emotionele post af met felicitaties: 'Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me❤️🙏🏻🍀 '.

De tekst gaat door onder de foto.

Documentaire

In april van dit jaar werd ter ere van de zeventigste verjaardag van André de AVROTROS-documentaire Kleine Jongen uitgezonden. Na de eerste aflevering liet Roxeanne op Instagram weten geen toestemming te hebben gegeven om archiefmateriaal van het gezin te gebruiken. Het gaat volgens de zangeres onder meer om beelden die zij met haar eigen recorder heeft gefilmd. In een van de fragmenten is een van de laatste gesprekken te zien die zij met haar vader had.

'Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien', aldus Roxeanne. Het doet haar 'extra veel pijn' dat de beelden nu op straat liggen. 'Ik heb via mijn management aan beide producenten laten weten dat ik niet akkoord ga met het gebruik van privébeelden. Het kwetst me dat deze wens genegeerd is en dat dit in de komende afleveringen naar alle waarschijnlijkheid nog vaker gebeurt.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad