Roxeanne Hazes kan terugkijken op een succesvol jaar. Het nieuwe album van de zangeres gaat als een speer én ze gaat trouwen met de liefde van haar leven Erik Zwennes. Maar Rachel Hazes had gedacht dat ze met een heel ander type zou thuiskomen. 

Biseksueel

De Hazes telg onthult dat ze vaker vriendinnetjes heeft gehad dan vriendjes. "Laatst kwam er een meisje naar me toe met haar vriendin. Ze vroeg of ik op mannen val. Ik zei: ‘Ik ben inmiddels verloofd met een man, maar ik denk dat ik meer vriendinnetjes gehad heb dan vriendjes.’ Ze reageerde heel verbaasd," vertelt Roxeanne in een interview met Winq.

Tegenovergesteld

Moeder Rachel had dan ook altijd gedacht dat haar dochter zou thuiskomen met een vrouw. Uiteindelijk is het Erik die de ware voor haar blijkt te zijn. "Maar nu ben ik verloofd met het tegenovergestelde: een man met een flinke baard, haha," aldus Roxeanne.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders