Roxeanne Hazes hoopt dat ze over een jaar of tien een voorbeeldfunctie heeft. De dochter van wijlen André Hazes timmert aan de weg als zangeres, haar debuutalbum verschijnt na de zomer.

Article continues after the ad

Lees ook: Roxeanne Hazes heeft nu blond haar

“Ik hoop dat ik over tien jaar zo’n voorbeeldfunctie heb opgebouwd dat mensen je waarderen om wat je doet”, zegt Roxeanne in gesprek met MTV. “Ik heb dat nu al met Ik was toch je meisje”, vertelt ze over haar eerste single.

“Ik hoor van zo veel vrouwen: bedankt, dit is gewoon waar ik in zit en jij schrijft gewoon zo puur en recht uit je hart. Ja, dan kan een krant goed over je schrijven maar als een oprecht iemand, die niet eens fan is - want dat krijg ik ook vaak - dat zegt, dan denk ik: dit vind ik zo tof, weet je wel?”

Werken

Ook hoopt Roxeanne over tien jaar meer tijd door te brengen in de studio dan op het podium. “Ik hoop gewoon nog heel veel muziek te maken. Misschien wat meer achter de schermen, want ik vind studiowerk eigenlijk nog veel leuker dan op het podium staan.”

Hoewel Roxeanne grootse toekomstplannen heeft, hoeft ze “in principe” niet meer te werken. “M’n vader heeft mij echt wel goed achtergelaten en m’n moeder heeft ook fucking hard gewerkt, weet je wel? Zo is het gewoon.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders