Roxeanne Hazes heeft een nieuwe tattoo laten zetten. En wel van een heel bijzonder iemand uit haar leven, namelijk van haar zoontje Fender. Zo heeft de zangeres hem laten vereeuwigen op haar arm.

Vorig jaar mochten Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes hun eerste kindje verwelkomen, zoon Fender. Het moge duidelijk zijn dat haar kersverse zoontje erg belangrijk voor haar is. Dat blijkt wel uit Roxeanne's nieuwste tattoo, waarvan de zangeres een foto deelde op haar Instagram-account.

Article continues after the ad

Liefdesbaby

Op de foto zien we een engeltje met erboven sierlijke letters die de naam 'Fender'  spellen. 'Liefdesbaby,' schrijft Roxeanne erbij. De tatoeage is gezet door tatoeëerder Daniel Selleck.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

love baby. 👼 @danielselleck

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Reacties

De reacties op de nieuwste tattoo van Roxeanne zijn nogal uiteenlopend. Sommige mensen vinden het plaatje niet mooi of zeggen dat het niet hun smaak is. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die de tatoeage wél mooi vinden. Zo lezen we in de commentaren onder de foto onder andere 'Gaaf', 'Heel mooi' en 'Schitterend'. Het maakt ook niet uit wat andere mensen ervan vinden, zolang Roxeanne er maar blij mee is!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders