Je knippert even met je ogen en Roxeanne Hazes heeft weer een nieuw kapsel. Dit keer heeft ze zich laten inspireren door de jaren '20... en daarvoor is er een flink stuk af gegaan!

De zangeres deelt een prachtig kiekje in een museum-setting waarop ze een satijnen jurk draagt. Hoewel ze niks vermeldt over haar kappersbezoek, merken fans haar nieuwe kapsel meteen op. 'Staat je goed, die coupe,' reageert een fan. 'Mooi kapsel,' schrijft een andere volger.

More content below the advertising

Afvallen

Roxeanne wordt ook overladen met complimenten voor haar slanke figuur. De Hazestelg is de afgelopen maanden veel afgevallen, waar ze hulp voor heeft ingeschakeld. 'Staat je goed! En wat werk je er hard voor! Trots op jou,' complimenteert een fan.

Medische noodzaak

De zangeres had na haar bevalling moeite de overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken. 'Ik ben bijna dertig kilo afgevallen,' onthult Roxeanne aan Story. 'Ik woog meer dan honderd kilo. Sinds drie maanden train ik keihard in de sportschool, met een trainer. Dat was medische noodzaak. Ik hield veel vocht vast, bewoog weinig en at ongezond. Daardoor was mijn cholesterol veel te hoog. Ik wilde ’s ochtends zelfs mijn bed niet meer uitkomen, had totaal geen energie meer. Het moest gebeuren. Ik let nu heel erg op mijn voedsel, daar krijg ik hulp bij van een diëtiste. Ik heb niet de discipline dat zelf te doen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders