Roxeanne Hazes slaat keihard terug nadat ze kritiek heeft gekregen op haar lichaam in bikini. De zangeres geeft een briljante, eerlijke reactie.

Negatieve reactie

De BN'er geniet op dit moment van een zonovergoten vakantie op Tenerife met haar verloofde Erik. Ze plaatste een kiekje in bikini. Eén van haar volgers vond het nodig om daar negatief op te reageren. "Dit is toch geen gezicht!! Ik ga niet in bikini maar kan jij toch ook beter niet doen!!!", luidt de reactie. 

Goed in je vel

Roxeanne laat het er niet bij zitten en slaat terug. "Oei, wat jammer dit. Dat noem je ‘goed in je vel zitten’, met welke maat dan ook," schrijft de zangeres. "Ik ben blij met dit lichaam, net zoals ALLE meiden, flink of slank, blij moeten zijn met een maatje meer of minder." Roxeanne hoopt dat er binnenkort kindjes in haar lichaam mogen groeien. "Hoe kun je daar niet blij mee zijn."

Article continues after the ad

Steunberichten

De zangeres krijgt enorm veel steun na de ongezouten mening. Roxeanne's reactie wordt meer dan duizend keer leuk gevonden en ze krijgt veel lieve berichten. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders