Zowel Roxeanne als André Hazes timmeren hard aan de weg met hun muziekcarrière. Hun albums zouden in eerste instantie tegelijk uitkomen. Maar daar heeft Roxeanne, ondanks dat ze geen contact heeft met haar broer, een stokje voor gestoken. 

Lees ook: Tweede kindje voor André Hazes en Monique Westenberg?

Geen concurrentie

Roxeanne's album komt waarschijnlijk in september uit, maar dat zou eerst mei zijn. De zangeres heeft de releasedatum met opzet verschoven, omdat haar broer André ook een album uitbrengt in mei. "Eigenlijk zou mijn album ook in mei uitkomen, maar je wilt niet tegen je broertje concurreren", zo vertelde de 24-jarige zangeres gisteren in RTL Late Night.

Trotse zus

Ondanks dat Roxeanne geen contact meer heeft met haar broertje, gunt ze hem al het goeds. "Je bent trots op hem. Ik hou van mijn broertje. Hij is zo goed bezig. Hij is zo'n groot artiest op dit moment, alle lof daarvoor."

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders