Roxeanne en Erik hebben een drastische keuze gemaakt. Hoewel Roxeanne ook al eerder aangegeven heeft graag wat af te willen vallen na de bevalling, is dat niet de reden voor het omgooien van hun eetpatroon. 

Hazes had namelijk de laatste tijd veel last van buikpijn en het bleek ook moeilijk dan gedacht om wat kilo's kwijt te raken. Daarom maakte het stel de keuze: ze eten geen dierlijke producten meer en zijn vanaf nu veganistisch.

Article continues after the ad

Gezondheidsproblemen

Roxeanne vertelt aan Linda.nl waarom ze deze keuze heeft gemaakt. 'Niet vanwege de hype eromheen, maar omdat ik gezondheidsproblemen had. Ik had altijd buikpijn en kon maar niet afvallen. Toen dacht ik: laten we dit eens proberen.' Erik doet met haar mee en vanaf 1 januari al houden ze dit eetpatroon vol.

Geen buikpijn meer

En het helpt! 'Ik heb nu geen buikpijn meer', laat de zangeres weten. 'Het opgeblazen gevoel na het eten is helemaal verdwenen.' Daarnaast vindt ze veganistisch eten ook nog eens heel erg lekker. 'Het val heel erg mee hoe moeilijk het is. We moeten er wel ons best voor doen, maar we houden van koeken, dus de kruidenla puilt nu uit.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Boulevard | Beeld: Peter Smulders