Rowan Atkinson wordt opnieuw vader. De vriendin van de 62-jarige Mr. Bean-acteur, actrice Louise Ford, is in verwachting, melden Britse media.

Eerder huwelijk

De aanstaande baby is de eerste voor Atkinson en de 33-jarige Ford. Uit zijn huwelijk met Sunetra Sastry, dat 25 jaar standhield, heeft Atkinson al een zoon van 23 en een 21-jarige dochter. Atkinson en Sastry gingen in 2013 uit elkaar.

Hoogzwanger

Volgens The Telegraph moet de baby nog voor het einde van het jaar ter wereld komen. Ford, bekend van haar rol als Kate Middleton in de Britse tv-serie The Windsors, werd hoogzwanger gespot in Londen.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders