rossana kluivert overreden hond

Rossana Kluivert ligt na de uitzending van Opgelicht?! flink onder vuur. Dinsdagavond deed ze in 'Beau' haar verhaal en kan daarbij rekenen op steun van veel BN'ers. 

Opgelicht?! sprak op Curaçao met vrijwilligers en dierenartsen die zich eveneens voor de honden op het eiland inzetten. Uit de reportage bleek dat geen van hen wist waar het opvangcentrum van Kluivert zich op het eiland bevindt. Ook kwam in het programma naar voren dat Kluivert veel minder honden heeft verzorgd dan ze zelf beweert en dat ze van het ingezamelde geld van donateurs tienduizenden euro's aan marketingkosten heeft betaald en een winkelpand huurt.

Verdrietig

Rossana laat weten in Beau dat deze uitzending veel impact op haar heeft. 'Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest. We hebben 40 vrijwilligers die alleen maar huilen. Dit alles na een al heftig jaar, met een bouwstop en pesters die het ons het moeilijk maken op het eiland. Dit is bizar. Dat je met je kind in de supermarkt loopt, en dat de mensen denken dat we oplichters zijn.'

Vreemd

Peter R. de Vries liet eerder al weten dat hij het vreemd vindt dat er in Opgelicht?! aandacht werd besteed aan de stichting. 'Rossana heeft geen enkel strafbaar feit gepleegd. Sterker nog, de Avrotros zegt zelf dat Rossana een paar steken heeft laten vallen. Dat is heel wat anders dan iemand een oplichter noemen', verklaarde de misdaadverslaggever.

Article continues after the ad

Steun

Ook vanuit andere BN'ers komt er veel steun voor Kluivert. Zo deelt Natasja Froger op Instagram haar steunbetuiging en ook Danny en zijn vriendin Ann-Dominique deden hetzelfde. Jim Bakkum schrijft: 'Rossana, jij bent zo zuiver en duidelijk bezig hier. Hier kan niemand tegen in.' 

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.