Het is geen makkelijke tijd voor Rossana Kluivert. Ze is nog steeds herstellende van de bestralingen en mocht daarom van de dokters nog niet beginnen aan de opnames van haar programma. 

Wat gelukkig wel mocht is even weg naar het prachtige Menorca. Hier geniet ze samen met haar man Patrick en zoontje Shane van een welverdiende vakantie. Op de kiekjes is te zien dat het gezin helemaal tot rust komt en Rossana maakt zelfs nieuwe vrienden!

 

Hi lieverds, Ik stuur even langs deze weg een berichtje want ik ben erg dankbaar voor alle berichtjes,kaarten en dus heel veel liefde ❤️.Op dit moment zou ik eigenlijk naar Curacao afreizen om mijn droom @kluivertdogrescuecenter op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit #nederland #belgie en #curacao Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik ... ?Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten .Wel kreeg ik nog een paar dagen om heerlijk met de jongste te zwemmen,snorkelen en zoveel mogelijk ijsjes eten als ik maar kan??ik wil @tlcnl die alles vastlegt op curacao ook bedanken voor het geduld en wil dan ook zodra ik groen licht krijg om naar curacao te gaan jullie allemaal laten zien hoe we iets wat zo verdrietig is ( hondenleed ) om kunnen zetten naar iets waar de honden en wij als mensen blij van worden en hoop dat er in de herfst al van start kan worden gegaan met sterillisatie , educatie en opvang voor de gewonde dieren. Samen zijn we sterk dus ben ervan overtuigd dat het met jullie hulp gaat lukken ??#info op de website

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

 

I truly fell in ?with you #menorca

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

 

Always making new friends ??#creativearmsolution #boatlife #familytime #nofilter

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders