Het was even schrikken voor fans van de 66-jarige actrice Roseanne Barr. Zondagochtend werd namelijk op Twitter gemeld dat de comédienne met een hartaanval naar het ziekenhuis werd vervoerd. Roseanne spreekt die berichten nu zelf alweer tegen.

"Het gaat prima", schrijft ze bij een foto op Twitter, waarop ze poseert in een t-shirt met daarop een plaatje van een piratenkorset. Ze schrijft in een tweede post op Twitter dat ze slachtoffer was van een grap en dat ze geen medische problemen had, maar thuis aan het relaxen is met haar familie. Fans reageren opgelucht en prijzen bovendien haar gevoel voor smaak.

Article continues after the ad

Racistisch

Roseanne Barr is bekend van haar eigen televisieserie Roseanne, die van 1988 tot en met 1997 in de Verenigde Staten werd uitgezonden. In de serie speelde ze samen met John Goodman de hoofdrol. In maart van dit jaar werd er een nieuw seizoen van de serie gemaakt, maar dit werd na twee maanden alweer stopgezet. Barr had namelijk een racistische tweet geplaatst waarin ze een voormalig presidentiële adviseur neerzette als 'de liefdesbaby van de moslimbroederschap en de film Planet of the Apes'.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP