Gisteren werd bekend dat de vader van Rose Bertram op 44-jarige leeftijd dood aangetroffen in een caravan op een camping in Nieuwpoort. Een koolmonoxidevergiftiging zou hem fataal zijn geworden. Het topmodel en de vrouw van profvoetballer Gregory van der Wiel reageert nu voor het eerst op het plotselinge overlijden van haar vader.

Op Instagram schrijft ze: 'Papa, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik ben diepbedroefd, ik ben mentaal gebroken, ik vind het zo erg dat ik je niet kon helpen. Ik heb zoveel pijn nu, omdat je je nooit kunt voorbereiden op onverwachte dingen. weet dat je zo trots op me was en ik zal nooit de kans krijgen om dat weer van je te horen, maar ik weet dat je het was, en ik zal je trots blijven maken. Nu ben je weg en er is niets wat ik eraan kan doen, ik ben echt gebroken. Je was zo jong, je was als mijn beste vriend, ik ben wie ik ben vandaag vanwege jou en hoe jij bent als persoon, rust in vrede papa, ik hou van jou, ik kan dit echt niet geloven.'

Al een week niet gezien

Ook de hond van Dave Bertram uit Kortrijk is levenloos aangetroffen in de stacaravan. De twee zijn gevonden door medebewoners van camping Polderpark I. Ze vertrouwden het niet toen ze constateerden dat ze Dave al een week niet hadden gezien. 'Want hij had nog maar een nieuwe puppy gekocht, een Jack Russel. Hij liet het hondje normaal gezien elke dag uit', vertelt een bewoner van de camping aan Het Laatste Nieuws. Toen ze zagen dat een raam van de caravan zwart zag, besloten ze een kijkje te nemen. De deur bleek niet op slot en binnen troffen ze Dave en de pup aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: Grazia, Flair | Beeld: Peter Smulders