Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat aankomende maandag van start. Nu de uitzenddatum dichterbij komt, gaan er ook steeds meer geruchten rond. Zo zou Rose Bertram Expeditie Robinson vroegtijdig moeten verlaten. Bertram heeft namelijk een 'gezellige nacht' gehad met medekandidaat Thijs Boermans.

Wilde nacht 

De geruchten gaan dat Rose Bertram het expeditie avontuur vroegtijdig moet stopzetten wegens een wilde nacht met medekandidaat Thijs Boermans. Omdat het model liever niet heeft dat dit avontuurtje uitgezonden wordt kiest zij ervoor om vroegtijdig de handdoek in de ring te gooien. Rose zal dus zelf het programma verlaten.

Niks van waar 

In een interview met RTL Boulevard laat het model weten dat deze geruchten niet kloppen. 'Ik heb het programma niet vroegtijdig verlaten, dus ik weet niet waar dit vandaan komt. Jullie zullen dat zelf wel zien wanneer het wordt uitgezonden', aldus Rose. 

Relatiebreuk 

Onlangs kwam naar buiten dat Rose Bertram en ex partner Gregory van der Wiel niet meer samen zijn. Het stel is acht jaar bij elkaar geweest en hebben samen twee kinderen. Volgens Rose Bertram was de breuk een wel overwogen beslissing. 'Je beslist niet in één keer dat je uit elkaar gaat. Dat is over een lange periode gegaan. Het is inmiddels vier maanden klaar.' De ex-geliefden kunnen nog altijd met elkaar door een deur, aldus Bertram: 'Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan.'

Article continues after the ad

 

 

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.