Rose Bertram en Gregory van der Wiel kondigden in oktober aan in blijde verwachting te zijn van hun tweede kindje. Nu, net na kerst, onthullen ze het geslacht. Beschuit met blauwe of roze muisjes?

Met een schattige video op Instagram hebben Rose en Gregory het geslacht van hun tweede kindje bekendgemaakt. Te zien is hoe ze met hun dochter Naleya (2) op de bank zitten met een zwartkleurige ballon. Samen prikken ze die lek, waarna het roze confetti regent. 'Wij krijgen een meisje', aldus de enthousiaste mommy to be in de camera.

Article continues after the ad

Eerste zwangerschap

Gregory en Rose, die nu zo’n zeven jaar samen zijn, werden in 2018 voor het eerst ouders van dochtertje Naleya. Het stel was bijzonder openhartig over de zwangerschap en rondom de bevalling. Zo deelde Rose vlak voor de geboorte al een foto zichzelf ín en Gregory áán haar ziekenhuisbed, met daarbij een statusupdate. 'Het is begonnen. Nog maar drie centimeter te gaan', schreef ze over de voortgang van haar ontsluiting. Een week na de bevalling liet Rose zien dat haar buik alweer bijna net zo plat was als daarvoor.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.