Ronald de Boer en zijn vriendin Suze kunnen niet wachten tot hun zoontje over een maand geboren zal worden. Het is voor de oud-voetballer, na vijf dochters en een kleindochter, geweldig dat er eindelijk een stamhouder op komst is. Aan Story vertelt hij alles over de zwangerschap van Suze en zijn grote gezinsgeluk.

Jongen

‘Toen we het mooie nieuws aan mijn ouders vertelden, waren ze door het dolle heen. Ook mijn broer Frank was erg blij. Zeker omdat het een jongetje is. Hij heeft zelf ook alleen maar dochters, dus dat werd tijd! In tegenstelling tot voorgaande keren dat ik vader of opa werd, kan hij het nu niet allemaal van dichtbij meemaken, omdat hij sinds twee maanden in Londen woont, waar hij trainer is van voetbalclub Crystal Palace. Maar daar zijn we redelijk nuchter in, hoor,’ verzekert Ronald. ‘Tegenwoordig kun je er met foto’s en Facetime ook dicht bij zijn. Dus dat is geen probleem. Ik spreek Frank nog elke dag.’

Huwelijksklokken

Tot slot maakt Ronald nog duidelijk dat het voor hem bij vijf dochters en een zoon blijft. ‘Ons gezin is na de geboorte van ons zoontje compleet. Ik kom nu op een leeftijd – ik ben 45 jaar oud – dat het een keer mooi geweest is. Daar denkt Suze net zo over. Zij vindt het ook mooi geweest.’ Ook zegt Ronald dat de huwelijksklokken voor hem niet meer zullen gaan luiden. ‘Nee, er komt geen huwelijk tussen Suze en mij. Dat is echt uitgesloten. Ik ga nooit meer op mijn knieën.’ 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders