Ronald de Boer en zijn vriendin Suze kunnen niet wachten tot hun zoontje over een maand geboren zal worden. Het is voor de oud-voetballer, na vijf dochters en een kleindochter, geweldig dat er eindelijk een stamhouder op komst is. Aan Story vertelt hij alles over de zwangerschap van Suze en zijn grote gezinsgeluk.

Jongen

‘Toen we het mooie nieuws aan mijn ouders vertelden, waren ze door het dolle heen. Ook mijn broer Frank was erg blij. Zeker omdat het een jongetje is. Hij heeft zelf ook alleen maar dochters, dus dat werd tijd! In tegenstelling tot voorgaande keren dat ik vader of opa werd, kan hij het nu niet allemaal van dichtbij meemaken, omdat hij sinds twee maanden in Londen woont, waar hij trainer is van voetbalclub Crystal Palace. Maar daar zijn we redelijk nuchter in, hoor,’ verzekert Ronald. ‘Tegenwoordig kun je er met foto’s en Facetime ook dicht bij zijn. Dus dat is geen probleem. Ik spreek Frank nog elke dag.’

Huwelijksklokken

Tot slot maakt Ronald nog duidelijk dat het voor hem bij vijf dochters en een zoon blijft. ‘Ons gezin is na de geboorte van ons zoontje compleet. Ik kom nu op een leeftijd – ik ben 45 jaar oud – dat het een keer mooi geweest is. Daar denkt Suze net zo over. Zij vindt het ook mooi geweest.’ Ook zegt Ronald dat de huwelijksklokken voor hem niet meer zullen gaan luiden. ‘Nee, er komt geen huwelijk tussen Suze en mij. Dat is echt uitgesloten. Ik ga nooit meer op mijn knieën.’ 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders