Ron Boszhard is de vijftig inmiddels gepasseerd, maar zijn leeftijd weerhield hem er niet van om een relatie te beginnen met zijn veel jongere vriendin Emilie. Samen kregen ze een dochter. In Story doet hij een bijzondere uitspraak over zijn relatie...

Vreemdgaan

Ron sloeg een jonge blom aan de haak en hij doet er alles aan om haar te blijven bekoren. 'Als Emilie iets met een ander zou beginnen, zou ik de schuld bij mezelf leggen. Dan heb ík het niet goed gedaan. Als ik tekort schiet, heeft zij ook alle reden om bij me weg te gaan. Als ze weet wat ze in huis heeft, staat ze ook niet open voor een ander. Als ze dan tóch bij me weg wil, omdat ik te oud of te lelijk ben of om een andere reden niet meer voldoe, dan geef ik haar groot gelijk. Ze is nog jong en je leeft maar één keer.'

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders