Romy Monteiro is helemaal in de wolken met haar nieuwe vlam. En dat Jasper Suyk ook fotograaf is, is helemaal mooi meegenomen voor de musicalster en presentatrice. Ze laat zich dan ook maar wat graag op de gevoelige plaat vast leggen door haar liefje.

Romy deelt dan ook een pikant kiekje waarbij ze zwoel de camera in kijkt. '🌊+💛 #myhappyplace', schrijft de presentatrice bij het kiekje. Marco Borsato snapt wel waarom de presentatrice vol liefde naar de fotograaf kijkt. Het is namelijk niemand minder dan haar nieuwe liefde, Jasper, die achter de lens kroop. 'Oké deze fotograaf ken ik...', grapt de zanger dan ook.

Article continues after the ad

Fotostudio

Het was ook in de fotostudio van Jasper Suyk dat de vonk tussen Romy en Jasper oversloeg. ‘Het was liefde op het eerste gezicht,’ vertelt Romy aan Story. ‘Dat had ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik kwam zijn studio binnen, keek hem aan en het was boem! Gelukkig kon ik me nog wel beheersen en liep ik daar niet als een verliefde puber rond. Want ik had natuurlijk geen idee of hij hetzelfde voelde.’ Jasper fotografeerde Romy die dag voor het mannenblad FHM (For Him Magazine).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Edwin Smulders