Romy Monteiro is hartstikke blij met haar eigen lichaam. De musicalster en presentatrice zal zich nooit een supermodel voelen maar vindt dat ze er zeker mag zijn, zegt ze in een interview met JFK waarvoor ze een sexy fotoshoot deed.

Trots op lichaam

'Ik dacht van tevoren: oei, de shoot komt eraan, ik moet wat minder snoep eten. Dat was niet helemaal gelukt, maar ik dacht: ik ga er gewoon naartoe. Ik ben in shape, gezond, slank', aldus Romy. 'En ja, ik heb hier en daar een vormpje, maar daar is toch niks mis mee? Toen ik de foto’s zag, dacht ik: prachtig! Ik zal me nooit een Doutzen voelen in lingerie, maar ik mag er zijn en ben trots op mijn fitte lichaam.' Romy wilde eens een 'sensuele, vrouwelijke en volwassen kant' van zichzelf laten zien. 'Ik vind de foto’s in de JFK-shoot erg mooi, omdat ze een beetje arty zijn en niet zo gemaakt of gepolijst. Er is geen nephaar, geen nepwimpers. Het is heel puur.'

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders